Overkappingen, pergola’s, vlonders en schuttingen

K. Spanjer bestratingen richt zich niet alleen op de bestrating maar plaatsen ook overkappingen, pergola’s, vlonders en schuttingen. Wij adviseren u hierin graag.


In plaats van bestrating kunt u ook kiezen voor vlonders.

Een combinatie van bestrating en houten of composiet vlonders zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Met vlonders ontstaat er een mooie en aparte, sfeervolle hoek, bijvoorbeeld met een pergola er omheen. Of een mooi looppad van vlonderplanken.


Zoekt u een nieuwe schutting? Dan zijn er een aantal belangrijke zaken.

Denk aan het materiaal hout, beton of composiet, de kwaliteit van de schutting en de verwachte levensduur. Het is niet alleen belangrijk dat u de juiste schutting kiest maar ook dat deze op de juiste en vakkundige wijze geplaats wordt.


Een overkapping is een heerlijke plek in de tuin waar u in de schaduw kunt zitten maar waar u ook als het wat frisser wordt s ’avonds nog heerlijk kunt zitten met een heater aan. Zo kun je zelf in het najaar nog buiten zitten


Overkapping zijn er in verschillende soorten en maten. Bij een overkapping is het belangrijk om aan de volgende punten te denken. Houtsoort, het dak van de overkapping, afmetingen en de stijl van de overkapping.